Mannen i den vita hatten.

imorgon så ska jag och många till åka till Köpenhamn, vi ska på SENSATION. detta är ett utav världens största discon, där imorgon så blir det 30.000 personer. dessa personer kommer klädda i vitt, "be a part of the night, dress in white." så som sig bör har vi vita kläder på oss kvällen till ära, denna kväll kommer hålla på från 18.00-03.00. vi kommer alltså dansa i 9 timmar, med massa andra människor. till denna dans så måste man ha musik, det vill säga techno/house. vi ska sova i våran buss som vi hyr, Aina kommer att knacka på fönstret och ge oss campingbot. men denna bot till trots så blir det billigare än om vi hade bott på hotell/vandrarhem.

Det kanske kommer en förändring.

idag har det varit en såndär dag då jag bara är deppig, då ingenting är bra. jag har tänkt på hur utbytbara mina vänner är, hur glad jag kommer bli när jag lämnar allt, hur jag inte skulle bry mig om någon utav mina vänner dog. jag har verkligen tänkt på det och inte känt ett skit, ändrade inte en min. inte det minsta alls.

Gör ett avtryck som sitter längre än de.

läste nyss en sån där överpretentiös blogg, och jag blir minsann riktigt irriterad. det känns som personen som sitter bakom tangentbordet verkligen vill vara speciell, men på något sett blir det som sagt överpretentiöst och bara patetiskt. en såndär blogg där man måste läsa flera gånger för att förstå vad inlägget handlar om. personen har skrivit på detta sätt för att låta som, ja vadå? en överklassgubbe från 50-talet. det man läser är invecklat så in i helvete att jag blir, fan.
för att se det ur en annan synvinkel, vad vill de säga med sin invecklade text? att de kan svåra ord sammansatta till en svårtolkad mening, eller vill de helt enkelt bara vara originella?

Vi har väl inga hemligheter kvar.

det är skönt att springa i regn. man är varm, ansiktet är varmt och regnet kyler. det är skönt, regn. jag tänkte på det när jag var ute och sprang idag, det var jobbigt. det är så kul, mitt första inlägg skrev jag när jag var full. det är kul med alcohol, trots riskerna.
kom och tänka på vänner, som egentligen inte är ens vänner. jag har några sådana, som jag inte vet varför jag har en vänskap med. helt onödigt då de bara tar energi ifrån mig, för det mesta i alla fall. deras vänskap till mig går ut på att knäcka mig vad jag än säger, säga emot det jag säger. uttrycka sig om saker de inte äns har någon kunskap om, just bara för att de ska få rätt. det är jobbigt och funderar på att inte engagera mig i vänskapsbandet längre, att så fort de säger någonting bara sitta och hålla käft. så att de inte får glädjen att trycka ner mig.

I vår dröm om att fly till någonting nytt.

detta är en blogg precis som alla andras, någon som hoppas att någon läser och tar till sig skribentens ord. eller bara helt enkelt får uppskattning, många läser bla bla bla...

jag bara skriver för att jag har lust, inte för att någon ska läsa, det är nog inte det jag vill. att någon ska läsa då. och då tänker ni, "men det skriver den bara för att den vill att man ska läsa", ni får tycka vad ni vill. jag bryr mig inte. för det är helt anonymt, detta då.

jag sitt nu i min säng, börjar att nyktra till. har varit ute med en vän och ja supit, för att inte ta i för mycket. vi hade det mycket trevligt, och kort. väl hemma vid ca: 21 så drack jag massor med vatten som sig bör, och börjar nu bli lite smått hungrig.

på rubriken så vet vilka vad det är som gäller, jag kommer nog skriva mer, eller inte.


RSS 2.0