Var att slutet blir så vackert i regissörens version.

GIFF, börjar med biljettuthämtning, iordning och förfest i badrummet 5 pers. Trädgården utsålt, massa bra artister, träffat Hästpojken. såg Frej i hotelmorgonrock , hälsa, komma ihåg. hälsa på Herbert, kirra efterfest. träffa Mats, se Far & Son, skitbra. se Ingenting, helt OK. se Maskinen, stå längst fram, awesome. dansa hela natten, killarna åker hem för tidigt. bra dj performence. dansa på scen, kl 05 dra till hotel med Mats och Herbert. fick ej hotelrum, turné ledaren sov. snacka med Herbert om framtidsplaner som man alltid gör, tråkigt. sedan gå till buss för tidigt kl 06, bussen går 09.10. hålla sig vaken, bästa kompis sover mot min axel. och tänker:" electronisk musik, fläng på dansgolv är fantastiskt, men med bästa vännen framför sig gör det livet värt att leva."

Att det kommer bli en lång kall vinter.

jag tycker om att det är snöstorm, tycker om att se snön virvla i den hårda vinden. lite smått känna kylan komma in från ett vindtätt fönster, i vetskap om att jag sitter inne i värmen med ljus och filt. sitter i hopp om att det kommer snöa hela natten så jag kan sova lungt, med vinden, snön utanför, jag inne i värmen, tryggheten.

Våldsamt klar.

sitter och är lite smått hungrig, funderar på en apelsin. har varit/ är sjuk, lite jobbigt, är trött. inget mer.

Kungen är död.

"Ordet 'Kristendom' är ett missförstånd – i verkligheten fanns det bara en Kristen, och han dog på korset." så sa Friedrich Nietzsche, riktigt bra sagt om ni frågar mig. och nej jag har inget som helst emot kristna. men det är bra, jag har börjat komma in på filosofin igen, det känns skönt. jag vill bara kunna göra som då, att bara sitta i två timmar i tystnad och bara tänka. det är så skönt. gjorde det för inte så längesen, satt framför brasan i nästan en och en halv timme, bara tänkte. blev sur när folket började komma hem, måste börja wikipedia nörda mig mer.

Det kanske kommer en förändring.

"Experience is a brutal lesson." ungefär så sade C.S Lewis, och det är sant. den kan vara riktigt brutal, eller är den alltid det? oavsett hur jag vänder och vrider på min brutala erfarenhet så blir det alldrig en erfarenhet, bara något så jävla hemskt och oförglömligt att man knappt vill tänka på det. men inte heller glömma det, är det då en erfarenhet i alla fall. fortfarande hemsk och oförglömlig men en erfarenhet man tar med sig resten utav livet, men lär man sig något utav den. jag har inte lärt mig något, bara utvecklat ett grymt förakt mot kyrkor. för de påminner mig om min första erfarenhet utav just denna byggnad, min pappas begravning, 7 år gammal.

Att det kommer bli en lång kall vinter.

den senaste veckan har varit lite sömnlös, och ingen sömn = att jag blir lite deppig. det måste ju ha att göra med att man blir trött, men kan inte sova blir sur och grinig över detta och sedan ledsen. det måste ju vara så, jag måste få mera sömn och bli mitt gamla jag igen. eller blir det så för att det är vinter, behöver D-vitamin eller något. fan. måste vara mitt favoritord.

Och i drömmen håller du i min hand.

har haft sömnproblem på senaste, vet inte varför. eller det var väl mest för den dröm jag hade i söndags natt. vaknade 03.56 någonting, drömmen att jag blev skakad av någon, ruskad i sängen. när jag sedan blev vid lite mer medvetande så insåg jag att det var jag som skakade, slutade, låg och lyssnade ett tag. hade en puls på säkert 150, vågade/kunde inte somna om. slog på tv:n och kollade på film/ diverse tv-program som gick till 06.15, då jag skulle upp en halvtimme senare. bra start på första skoldagen, inte alls. men varför var jag så skrämd av denna dröm, har haft konstiga/läskiga drömmar innan. men alldrig så att jag inte vågat somna om, vad gjorde denna drömmen så obehaglig.

Vita linjer.

min dator håller på att omformateras, det dumma är att trots överföring av viktiga filer till annan hårddisk så försvann de. så nu måste min dator försöka få tillbaka alla filer, dvs. 20G musik, 100G filmer, över 2000 bilder och alla mina dokument. detta suger, speciellt med filmerna; alla sesånger av Supernatural, Criminal Minds sesång 1&2, Scrubs sesång 9 + 10-15 filmer de flesta i HD. FAN.

Jag ser dom mellan träden.

vi har rådjur i våran trädgård, ungefär som våra frigående husdjur. det verkar som om de håller till i skogen bakom huset, för de är här några gånger i veckan. tittar runt lite, käkar och gör det som rådjur gör bäst, vad det nu är.

Stilla som när snön föll.

nu är det kallt, -14 -15 för att vara exakt. och jag sover bra, allting stannar upp i kylan. folk drar sig för att gå ut, endast de med barn blir tvingade. jag går heller inte gärna ut, bara om jag måste eller känner för det. för det gör jag när det är såhär lungt. kan det inte alltid vara såhär, jag vill ha de lugna.

Tusen nyårsfester när alla klockor slår tolv synkroniserade som ett dansgolv.

sitter här, aspackad. kommer nog inte bli ett så informativt inslag. jag har haft min klänning, vänner champagne, musik, dans, mat mm. det har varit roligt. tolvslaget, poppade champagnen, kysste min bästa vän, invigde året med vår vänskap, dansade ännu mer. har pratat deep talk med vän om kille, har kommit fram till att det är mitt fel, och jag är nöjd. gott nytt jävla år.

RSS 2.0